Hozzávalók:
-
7 dbA tésztához kerül a fehérje, a krémba a sárgája.
-
14 evőkanál7 evőkanál a tésztába, 7 a krémbe
-
10 dkg
-
1 csomag
-
2 evőkanál
-
5 dl
-
2 csomag
-
4 evőkanál
-
25 dkg
-
5 dkg
Elkészítési mód:
1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
2. Verjük fel a tojásfehérjét kemény habbá. A cukrot fokozatosan adjuk hozzá. Keverjük bele a kókuszt és a sütőporos lisztet. Süssük aranybarnára.
3. Készítsük el a pudingot a fél liter tejjel. Amikor elkezd besűrűsödni adjuk hozzá a cappuccino port. Keverjük el a tojássárgáját cukorral, és gőz fölött 10-15 percig kevergessük, hogy sűrű habot kapjunk.
4. A vajat a cukorral habosra kavarjuk, majd beletesszük a lehűtött cukros tojássárgáját és végül a pudingot. A tetejét reszelt csokival díszítsük.