Hozzávalók:
-
50 dkgkb 10 szelet
-
1 db
-
1 dl
-
10 dkg
-
2 dl
-
10 dkg
-
10 dkg
Elkészítési mód:
1. A tepsit olajozzuk vagy zsírozzuk meg. Tegyük szorosan egymás mellé a kenyérszeleteket. A kenyerek közeit kenyér darabkákkal töltsük ki, hogy minél egyenletesebb legyen a felület.
2. Verjük fel a tojást, majd tegyük bele a tejszínt, tejet, a sajtot és egy kevés sót, borsot. Jól keverjük el, majd öntsük rá a kenyérre.
3. Tegyük a tetejére a karikára vágott kolbászt és a mozzarellát. Szórjunk meg oregánóval, és tegyünk rá ketchupot vagy majonézt ízlés szerint. Természetesen hagymával, paradicsommal, paprikával is gazdagíthatjuk.
4. Hagyjuk állni legalább 10 percig, hogy jól átázzon a kenyér.
5. Előmelegített sütőben 220 °C-on 20 percig süssük.