Hozzávalók:
-
30 dkg
-
8 evőkanál
-
2 db
-
10 evőkanál
-
40 dkg
-
10 dkg
-
1 csomag
-
1 teáskanál
-
20 dkgReszelve!
-
15 dkgcsíkokra vágva
Elkészítési mód:
1. A tészta hozzávalóit keverjük össze. Lisztezett felületen nyújtsuk 3-4 mm vastagra, és vágjuk 9-10 cm-es négyzetekre.
2. Tegyünk minden négyzetbe sajtot és sonkát, és csináljunk belőlük kis hengereket.
3. Sütőpapírral bélelt tepsiben rakjuk őket egymás mellé úgy, hogy legyen helyük dagadni. A tetejét egy kis tejjel kenjük meg. Szórhatunk rá köménymagot, szezámmagot, napraforgó magot.
4. Előmelegített sütőben 200-220 fokon 10-15 percig sütjük.