Hozzávalók:
-
70 dkgszárnytő
-
25 dkg
-
1 csomag
-
5 evőkanál
-
1 evőkanál
-
1 ízlés szerint
Elkészítési mód:
1. A kacsaszárnytöveket feltesszük az alaplében főni. Az olívaolajba beletesszük a sót, borsot, chilit vagy chiliport, paprikát. Jól elkeverünk benne minden fűszert, hozzáadjuk még az apróra vágott petrezselyemzöldet, és egy pácot készítünk belőle. A sima müzlit kicsit összetörjük, és egy tányérba tesszük, amibe jól bele tudjuk majd forgatni a szárnyakat.
2. A megfőtt szárnyakat bekenjük a páclével, majd beleforgatjuk a müzlibe. A sütőben 200 fokon olyan 15-20 perc alatt készre sütjük. Bármilyen mártással és körettel tálalható, amit szeretünk!