Hozzávalók:
-
40 dkgKakaós keksz összetörve
-
15 dkgOlvasztva. vajat vagy kókuszzsírt is használhatsz!
-
25 dkg
-
3 dl
-
7 evőkanál3 evőkanálnyi a kókuszos krémhez, 4 evőkanálnyi a pudinghoz
-
1 csomag
-
4 dl
Elkészítési mód:
1. Törd össze a kekszet.
2. Verd fel a tejszínt, és olvaszd meg a margarint.
3. Keverd bele az összetört kekszbe a margarint és kb 4 kanálnyi tejszínt. A massza felét tedd bele a tepsidbe vagy egy jénai tálba.
4. Készítsd el a kókuszos tölteléket, ami a kókusz, a maradék tejszín és cukor keverékéből áll. Tedd rá a kekszre, és egy kicsit nyomkodd meg.
5. Tedd rá a megmaradt kekszet a kókuszos rétegre.
6. Főzz egy pudingot 4 dl tejjel és 4 kanál cukorral, és öntsd le az egészet. Ha kihűlt, tedd hűtőbe.