Hozzávalók:
-
50 dkg
-
1 teáskanál
-
1 ízlés szerint
-
1 csomag
-
20 dkgcheddar sajt vastagon vagy véknyan szeletelve, ki hogy szereti
Elkészítési mód:
1. a marhahúst ledaráljuk, majd sózzuk borsozzuk, és kaporral, pici fokhagymával ízesítjük. 13-15 dkg gombócokat készítünk belőle, majd teflon serpenyőben kisütjük, a lapos pogácsává megformázott húsokat. Amikor már majdnem kész a burger, a zsömlét ketté vágjuk, és lefelé fordítva azt is a serpenyőbe helyezzük, és picit megpirítjuk.A hús tetejére rátesszük a cheddar sajtot, és hagyjuk megolvadni. A burgerünkbe bármi belekerülhet amit szeretünk, zöldség szósz, csak az legyen a lényeg ,hogy olyan legyen amit mi és a családunk is imád! Van egy különlegesen finom szósz receptem, amihez kell egy kicsi majonéz,tejföl,porcukor érzéssel, kicsi kechup, és tárkony, valami isteni.